The Refer-a-Friend Program

 Administrator    16 Apr 2021
 None    Nyhet

Hei alle,

Hei alle,

27. april begynner Swtor sin solnedgang i Swtor nåværende Refer-a-Friend (RAF) -program. Fra og med den dagen vil du ikke lenger kunne henvise nye spillere til programmet via RAF-lenken din - alle aktuelle henvisninger vil imidlertid forbli på plass.

Hva er Refer-a-Friend-programmet? Programmet er ment å stimulere til å dele lenken din med venner, oppmuntre dem til å bli med deg i Swtor galakse langt, langt borte, og gi meningsfylte belønninger til dere begge. Dette hjelper deg (og samfunnet) ved å øke antall spillere å spille med, og det introduserer også folk som aldri har spilt SWTOR for en av de største Star Wars-opplevelsene i et online spill.

Hvorfor legger Swtor ned programmet? De som har spilt spillet vårt i årevis og har brukt programmet, forstår at akkurat nå ikke RAF når det målet.

Selv om dette systemet ikke er perfekt, forstår vi at det har gitt fordeler som spillerne har hatt. Den første av disse fordelene var muligheten til å skaffe Cartel Coins i spillet uten å kjøpe dem. For å redegjøre for at dette ikke lenger vil være mulig gjennom nye henvisninger, styrker vi mengden Cartel Coins-spillere kan tjene gjennom Galactic Seasons i Game Update 6.3 fra sin nåværende verdi på 2.000 denne sesongen til 4.000. Dette vil gi deg en klar vei til å anskaffe noen få tusen kartelmynter, bare ved å spille SWTOR regelmessig!

I tillegg var en av fordelene RAF ga splitter nye spillere fri tilgang til Character Titles og “Unify Color” -funksjonen på rustningssett. Swtor kommer til å legge til begge disse låsningene i alle kontoer fremover fra og med Game Update 6.3. Du trenger ikke lenger å få referert status eller betale for å få disse låst opp som spiller, i hvilken som helst status, inkludert free-to-play. Disse to låsningene blir deaktivert for kjøp og fjernet fra kartellmarkedet med start i dag, siden de snart kommer gratis til alle.

Vi vet at dette ikke tar høyde for alt RAF-programmet hadde å tilby, og vi vurderer hvordan vi kan erstatte fordelene fremover. Vi vet at spillerne fremdeles vil ha metoder for å få tilgang til belønningene, spesielt det unike fjellet og kjæledyrene. Se etter mer informasjon om det i fremtiden.

Til slutt er det ingen umiddelbare planer om å erstatte RAF-programmet. Swtor vil virkelig ta tid til å vurdere hva det gamle systemet gjorde riktig, gjorde galt, og hva som ville være mest fornuftig for å oppnå målene med et RAF-program i dagens spill.

The Refer-a-Friend Program

http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=9934508#edit9934508


Refer A FriendRAF