SWTOR Operations Veiledning

 Administrator    29 Oct 2020
 None    Swtor Universe

SWTOR Operations Veiledning

SWTOR Operations Veiledning

Hvordan oppretter du en gruppe i swtor?
Bare klikk på GF-knappen på minimakortet ditt, velg hvilket "nivå" av Flashpoint du vil gjøre (Story, Veteran eller Master),
sørg for at du har den aktuelle rollen sjekket, og klikk deretter "bli med i kø", og GF vil lage en gruppe for deg.

lage de større OPS-gruppene?
Opprett en gruppe.
Høyreklikk på ditt eget portrett
Velg 'Konverter til Ops-gruppe'.

Hvordan blir jeg med i ops?
Du danner en OPS ved å invitere noen til gruppen og deretter (forutsatt at du er gruppeleder)
høyreklikker du på ditt eget portrett og finner rullegardinmenyen som sier "konverter gruppe til operation."
Når det gjelder hvordan du får grupper til det, er det flere måter å få grupper til OPS.


Hva er operations in swtor?
Operations er instanserte, repeterbare opplevelser for samarbeidende gruppespill. De er sluttspillinnhold beregnet på grupper på 8 eller 16 spillere.
Som med andre SWTOR-funksjoner, er operations historiedrevet, noe som betyr at Republic og Imperial fraksjoner begge vil ha større formål for å nærme seg situasjonen.


Død i kamp

Det er ganske vanlig å dø under operasjonskamper, spesielt hvis du er ny. Hvis du dør under en boss, ​​BLI DØD. Ikke trykk på knappen for å gå tilbake til mediesenteret. Dette er fordi hvis du gjør det, vil du ikke kunne komme tilbake til kampen, og du vil heller ikke være kvalifisert for belønningene hvis teamet ditt fullfører det uten din hjelp. I stedet må du være død og lytte til gruppelederens instruksjoner, enten via tekst eller talechat. Hvis laget ditt beseirer boss mens du fremdeles ligger død på bakken i nærheten, vil du fremdeles motta kreditt og tilgang til plyndringen!

Hvis boss er svak, for eksempel under 20%, og du er den eneste døde, kan gruppen velge å prøve å beseire boss med en mann nede. Når boss er beseiret, vil gruppemedlemmene kunne gjenopplive deg, og du vil fortsatt være kvalifisert for belønningen. Hvis du er på stemmechat, kan du fortelle teamet ditt at du er død, men hvis ingen gjenoppliver deg eller erkjenner døden din, må du bare holde ørene åpne for instruksjoner fra raidlederen.

/SITTENDE FAST

Hvis boss fremdeles er veldig sterk, og flere mennesker dør, kan gruppelederen din velge å avslutte kampen for tidlig i stedet for å måtte vente på at alle skal dø. For å avslutte kampen tidlig, vil de be alle som fortsatt er i live om å "stikke den". Å stikke en kamp betyr at alle skriver / sitter fast i chatten, som automatisk vil beseire deg hvis du bruker den under kamp. Når den siste spilleren / har stukket seg selv, kan du velge alternativet “RETURN TO AREA START”.


Opsilum